"Ще има промени, но не чак толкова много, все пак няма и такъв избор", обяви наставникът на Левски Антони Здравков преди двубоя с Ботев Пловдив утре, предаде репортер на БГНЕС.

Здравков разкри, че е говорил с всички играчи поотделно след трагичното представяне срещу ЦСКА през уикенда. "Искрено се надявам, че това, което се получи на мача с ЦСКА, няма да се повтори. Надявам се, че футболистите ще бъдат водещите на терена и ще спазят това, което се иска от тях. Ще дадат каквото е необходимо, за да се поздравим с победа. Ще има промени, но не чак толкова много, все пак няма и такъв избор", каза старши-треньорът на "сините" на днешната си пресконференция.

"Дали са чужденци или българи, това няма никакво значение, всеки е длъжен да изпълнява това, което иска треньора. Разговарял съм абсолютно с всички футболисти, чужденци и българи, и не смятам, че това нещо може отново да се получи. Не виждам причина един футболист да не се съобразява по някакъв начин с решението на треньора".

"Ботев е един компактен отбор, добре излиза в атака и се брани, за стандартите на нашето първенство мисля, че е един от добрите отбори. Левски винаги е фаворит, какво се случва на терена е съвсем различно. Не можеш да избягаш от историята си, не можеш да избягаш от това, че си футболист или треньор на Левски. Всички футболисти са предупредени да се разграничават от провокации, или самите те да създават провокации по никакъв повод", каза още Здравков.

"В никакъв случай глобите не могат да бъдат демотивиращи, защото ако си глобен за дадена постъпка и не работиш в насока да се поправиш, това означава пълна липса на професионализъм. Всеки един футболист трябва да си заслужи парите на терена по време на мача. Абсолютно на всеки един играч поотделно съм казал къде е сбъркал и защо е сбъркал. Смятам, че всеки един от тях си е направил нужните изводи и няма да повтори грешката си", завърши наставникът на Левски. /БГНЕС